96:ans Städ & Flytt Aktiebolag

Hej på er alla mina fina och underbara läsare och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Jag vet att många av er har haft frågor och funderingar kring det här med att hitta en bra och kvalitativ flyttfirma i Ystad med omnejd, och jag tänkte därför att jag skulle tipsa er om det företag som jag och min familj anlitade när det var dags för oss att flytta för ett par månader sedan, nämligen 96:ans Städ & Flytt Aktiebolag. Vi har alltid tidigare valt att flytta på egen hand, vilket har varit väldigt jobbigt. Nu när vi dessutom skulle flytta till ett stort hus, kändes det inte optimalt att göra det på egen hand. Min man har problem med ryggen och jag är gravid, vilket betyder att ingen av oss hade kunnat bära tungt, vilket ju tyvärr behövs när man ska flytta. Vi kontaktade flera olika företag som sagts kunna hjälpa oss med vår flytt, men tyvärr var det många företag som kändes opålitliga och oprofessionella, vilket såklart var väldigt tråkigt. Just 96:ans Städ & Flytt Aktiebolag fick vi som tips utav en nära vän till oss, och detta kändes direkt som ett pålitligt och seriöst företag. Personalen arbetade mycket med kundservice, för att vi som kunder skulle kunna känna oss sedda och viktiga för företaget ifråga. Detta var någonting som verkligen uppskattades av oss, och vi kände tack vare detta att vi kunde känna oss säkra och trygga med vårt val av företag. 96:ans Städ & Flytt Aktiebolags anställda var otroligt erfarna och kunniga inom det här med att flytta, och vi kände verkligen att vi kunde få den hjälp som vi behövde när det kommer till att flytta.

Det var så otroligt skönt att slippa göra detta på egen hand, och vi kommer definitivt att anlita just 96:ans Städ & Flytt Aktiebolag igen, ifall vi i framtiden kommer att flytta igen. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Simrishamn, Skurup eller Ystad med omnejd att vända er till 96:ans Städ & Flytt Aktiebolag. 

Du gillar kanske också...